YDELSER TIL ORGANISATIONER, KOMMUNER & REGIONER

WORKSHOP – EKSEMPLER

Arbejdsmarkedet er under forandring. Ledige, freelancere og studerende har brug for at finde, skabe og kombinere job. Artbizz adresserer de nye behov.

BLIV FREELANCER

Skab en levedygtig jobmodel! Lær at kombinere projektopgaver og tidsbegrænsede job med egne koncepter og nye jobformater

JOBUDVIKLING VIA IVÆRKSÆTTERI OG PARTNERSKAB

Skab salgbare koncepter og produkter og lær at udvikle ydelser via partnerskaber med virksomheder.

PRÆSENTATION MED EFFEKT

Træd i karakter ved jobsamtalen – som dig selv!

MOTIVATION TIL JOBSØGNING/-UDVIKLING

Hvordan booster du din motivation og får handlet på dine planer?

co-creation

DOKUMENTERET EFFEKT 
84,6 % af deltagerne havde arbejde på fuld tid eller deltid seks måneder efter pilotprojekt om freelanceudvikling (et samarbejde med Jobcenter København 2015). 

ARTBIZZ – PARTNERSKABER OM INNNOVATION

Artbizz arbejder med redskabsudvikling i CCR: Corporate Cultural Responsibility, hvor virksomheder og kulturliv tager fælles ansvar for innovation i egne eller andre sektorer.
Vi faciliterer innovationspartnerskaber mellem kunstnere og virksomheder for kommuner og regioner. Fokus er på erhvervsudvikling og vækst for begge parter. Effekterne vurderes og synliggøres for alle involverede.
Vi har 16 års national og international erfaring med partnerskaber mellem virksomheder og kunstnere. Artbizz stiller netværk, support og viden til rådighed, bistår med effektvurdering og eventuelt partnerskabsmatch. Læs mere
Artbizz samarbejder med HAVE KOMMUNIKATION om udvikling af CCR.

ARTBIZZ PERFORMANCE 
Artbizz udbyder workshops, kurser og 1:1-sparring til private og offentlige virksomheder.
Her møder virksomheder supererfarne kunstnere, der giver konkrete redskaber til at booste ledere og ansattes performance inden for præsentation, salg, mødeledelse og facilitering og visuelt arbejdsværktøj til virksomhedens strategiplan.
Vores tilbud under Artbizz Performance lanceres ultimo 2017.

ARTBIZZ ERFARING 
18 år med dokumenteret jobvækst via workshops og coaching for kunstnere og akademikere i København og Aarhus.
Vi har erfaring som leverandør og underleverandør og har samarbejdet med en række organisationer og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.
Artbizz viderefører efter aftale en række kernemedarbejdere, ydelser, metoder og erfaring efter Artlab (fra aug. 2016).

Deltagercitater efter kurser/workshops

”Hverken mit faglige niveau eller min indkomst ville have det så godt i dag uden den inspiration og de konkrete værktøjer, jeg fik på freelancekurset.” 

”Det var en provokation på en god måde. Der findes ret mange delvist opgivende freelancere, som kan have godt af den positive provokation.”

”Kæmpehjælp til at få et job! Det kræver nemlig meget mere end CV og ansøgning. Her støttes op om selvtillid, fremtoning og evnen til at være sig selv!”

”Motivationsfaktorer er gjort konkrete og nede på jorden – noget jeg kan relatere til!”