YDELSER TIL UDDANNELSER, ORGANISATIONER, KOMMUNER & REGIONER

WORKSHOP – EKSEMPLER

Kunstnere og akademikere har brug for en profileret, dynamisk og økonomisk bæredygtig platform på et kreativt marked i stor forandring. Artbizz adresserer de nye behov.

BLIV FREELANCER & IVÆRKSÆTTER

Skab en agil platform! Sådan kombinerer og styrer du din model – med maksimalt output.

JOBUDVIKLING VIA IVÆRKSÆTTERI OG PARTNERSKAB

Skab salgbare koncepter og produkter og lær at udvikle ydelser via partnerskaber med virksomheder.

PRÆSENTATION MED EFFEKT

Træd i karakter i partnerskaber, på scenen og ved salg – som dig selv!

co-creation

DOKUMENTERET EFFEKT 
84,6 % af deltagerne havde arbejde på fuld tid eller deltid seks måneder efter pilotprojekt om freelanceudvikling (et samarbejde med Jobcenter København 2015). 

ARTBIZZ – PARTNERSKABER OM INNNOVATION

Vi faciliterer innovationspartnerskaber mellem kunstnere og virksomheder for kommuner og regioner. Fokus er på erhvervsudvikling og vækst for begge parter. Effekterne vurderes og synliggøres for alle involverede.
Vi har 18 års national og international erfaring med partnerskaber mellem virksomheder og kunstnere. Artbizz stiller netværk, support og viden til rådighed, bistår med effektvurdering og eventuelt partnerskabsmatch.

ARTBIZZ PERFORMANCE 
Artbizz udbyder workshops, kurser og 1:1-sparring til private og offentlige virksomheder.
Her møder virksomheder supererfarne kunstnere, der giver konkrete redskaber til at booste ledere og ansattes performance inden for præsentation, salg, mødeledelse og facilitering og visuelt arbejdsværktøj til virksomhedens strategiplan.

ARTBIZZ ERFARING 
20 år med dokumenteret erhvervsudvikling og jobvækst via workshops og coaching for kunstnere og akademikere i København og Aarhus.
Vi har erfaring som programudvikler, leverandør og underleverandør og har samarbejdet med en række organisationer og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.
Artbizz viderefører efter aftale en række kernemedarbejdere, ydelser, metoder og erfaring efter Artlab (fra aug. 2016).

Deltagercitater efter kurser/workshops

”Hverken mit faglige niveau eller min indkomst ville have det så godt i dag uden den inspiration og de konkrete værktøjer, jeg fik på freelancekurset.” 

”Det var en provokation på en god måde. Der findes ret mange delvist opgivende freelancere, som kan have godt af den positive provokation.”

”Motivationsfaktorer er gjort konkrete og nede på jorden – noget jeg kan relatere til!”